BØRNECANCERFONDEN

Sammen gør vi en forskel.

Hos Børnecancerfonden er vi utrolig glade for det flotte initiativ, som Royal Rebels har taget. Deres bidrag til Børnecancerfonden hjælper os med at hjælpe de 200 børn og unge i Danmark der hvert år får kræft. For 30 år siden døde næsten alle disse børn. I dag helbreder vi tre ud af fire. Vi kæmper for at helbrede alle de børn der får kræft, og samtidig hjælpe dem tilbage til det normale liv efter deres sygdom.

Derfor støtter fonden primært forskning og anden udvikling inden for børnekræftområdet. Vores mål er at opnå den bedst mulige chance for overlevelse, og at mindske bivirkninger og senfølger for børnene.

Vi støtter også børn med kræft og deres familier direkte; både med økonomisk hjælp og i form af aktiviteter. For vi ved, at f.eks. en god oplevelse, en udflugt eller en kort rejse med den nærmeste familie er en inspirerende afbrydelse i en tid, de ellers går med indlæggelser og behandling.

Samtidig arbejder vi for at øge oplysning om kræft hos børn. Da Børnecancerfonden er en privat organisation modtager vi ikke offentlig støtte, så for at kunne hjælpe børn med kræft og derse familier, i en svær tid, har vi brug for al den hjælp vi kan få. Derfor er vi glade for, at vi med hjælp fra Royal Rebels kan øge kendskabet til Børnecancerfonden.

Marianne Benzon Nielsen, Direktør for Børnecancerfonden

 www.boernecancerfonden.dk

HOT lige nu